Avtošola, dekleta in vozniški izpit

  1. Domov
  2. Avtošola, dekleta in vozniški izpit

Ali te je groza, ko pomisliš na vožnjo?

Mogoče se zaradi bojazni in strahu ne upaš v šolo vožnje in pričeti z vožnjo?
Te misel na vožnjo naredi nervozno in vzbudi občutek nelagodja? Mogoče so ti nepravi ljudje ob nepravem času ustvarili kup predsodkov, kompleksov in občutek nesposobnosti za vožnjo. Pozabi na to, to ni nič! So le besede! Pomembno je v kaj verjameš in kakšni so tvoji cilji! Če boš čakala na druge ne boš prišla nikamor.

kandidatka za vozniški izpit

Tudi Sanelo kot učiteljico vožnje marsikdo od moških učiteljev vožnje gleda postrani, češ, kaj boš ti, ženske ne znajo voziti. Ah, kje bi ona bila, če bi se ozirala na mnenje drugih. Mnogo zadovoljnih strank je že potrdilo njeno kakovost poučevanja in kdo ve, lahko da boš tudi ti med njimi. Želim ti povedati, ne dovoli drugim da odločajo namesto tebe v tvojem življenju, ker posledice odločitev boš nosila ti in ne oni.

Zdaj je trenutek da se odločiš in spremeniš življenje, če še nimaš vozniškega izpita. Ne čakaj na cvetje v jesni, ker čas beži, življenje pa se hitro v jesen spreobrne!

Učiteljice vožnje po naših izkušnjah pokažejo veliko mero razumevanja in emapatije med samim poučevanjem, kar pozitivno prispeva k povečanju samozavesti deklet, bodočih voznic.
Veliko staršev je pomirjenih, ko je njihova hčerka na vožnji v šoli vožnje, ker vedo da je z učiteljico vožnje v dobrih rokah in da bo ona pazila na njo.
Seveda to ne pomeni, da imamo razumevanje samo do deklet, bodočih voznic! Tudi za ženske, mamice in vse tiste, ki še nimate vozniškega izpita imamo razumevanje in vam bomo stali ob strani, pomagali, vzpodbujali in vas informirali na vaši poti.
Tvoj uspeh je tudi naš uspeh!

Učiteljica vožnje Sanela

Njene izkušnje kot učiteljica vožnje niso učiteljica voženje 1 avtošola sanelatako pestre in tudi ne tako dolge kot izkušnje Asima (njenega očeta), pa vendar si je s svojim načinom poučevanja prislužila pohvale mnogih kanidatov in kandidatk, ki so vozili z njo. Lahko rečemo, potrjujejo tudi mnogi kandidati, sedaj vozniki, da je njeno poučevanjem jasno in natančno. Vzame si čas, da kandidatom opiše ter pojasni napake, ki so jih naredili med uro vožnje. Kandidatom izpostavi katera področja vožnje bodo morali še izboljšati za uspešno in varno vožnjo.

Poučuje po korakih, dokler kandidat za določeno vajo ne doseže potrebnega znanja in jo izvozi brezhibno. Vsi, ki količkaj razmišljate ste spoznali, da na cesti ni igre in da vedno, ko sedemo v avto, ali kot voznik, ali kot sopotnik smo izpostavljeni nevarnosti in vsakodnevnim testom.

Veliko je slabih voznikov, ki mislijo da vse znajo in vožnjo obvladajo najbolje. Takšni učiteljica voženje 2 avtošola sanelavozniki niso nevarnost za vas samo, ko ste v avtu, nevarnost so tudi, ko ste peš ali na kolesu.

Vprašajte se samo, koliko ur učenja, truda in dela potrebuje en strokovnjak da postane strokovnjak, profesionalec. Enako velja za vožnjo.

Če smo vas prepričali, da skupaj lahko premagamo vaš strah in bojazen vas vabimo, da si ogledate termine naših tečajev iz cestno prometnih predpisov – tečaj CPP in prijavite na tečaj kar preko naše spletne strani.

KANDIDATI O NAS

by Eva T. on Avtošola Sanela

Milijonkrat hvala avtošoli Sanela in seveda moji inštruktorici Saneli za dobro voljo, nasvete in zaupanje s katerim sem vozniški izpit opravila iz prve! Hvala, da ste mi vrnili zaupanje v svoje sposobnosti in me naučili uživati v vožnji! Najboljša avtošola kar jih je! Toplo priporočam! ?

by Jerneja S. on Avtošola Sanela

Še enkrat hvala mojemu inštruktorju Asimu za potrpljenje in na zabaven in sproščen način pridet do izpita. VSE POHVALE!!!! NAJBOLJŠI STE

Meni
Share on FacebookShare on GooglePlus