Mnenja in izkušnje kandidatov o avtošoli-šoli vožnje Sanela

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Avtošola Sanela
Average rating:  
 39 reviews
by Eva T. on Avtošola Sanela

Milijonkrat hvala avtošoli Sanela in seveda moji inštruktorici Saneli za dobro voljo, nasvete in zaupanje s katerim sem vozniški izpit opravila iz prve! Hvala, da ste mi vrnili zaupanje v svoje sposobnosti in me naučili uživati v vožnji! Najboljša avtošola kar jih je! Toplo priporočam! ?

by Jerneja S. on Avtošola Sanela

Še enkrat hvala mojemu inštruktorju Asimu za potrpljenje in na zabaven in sproščen način pridet do izpita. VSE POHVALE!!!! NAJBOLJŠI STE

by Dževida on Avtošola Sanela

Kot prvo hvala Saneli za odlična predavanja o CPP in nasvete, ki so mi prišli prav pri uspešnem opravljanju izpita. Kot drugo pa največja zahvala gre inštruktorju Asimu. Asim je odličen inštruktor, z profesionalnim odnosom, zelo dobrimi nasveti in šalam. Avtošola Sanela in inštruktor Asim sta zelo dobra kombinacija za uspešno opravljanjanje vozniškega izpita. Vsem voznikom začetnikom priporočam Avtošolo Sanelo, ker vas ne bodo razočarali. Še enkrat hvala Saneli in Asimu. Ostanite tako zakon kot ki sta bila do sedaj.

NAJBOLJŠA AVTOŠOLA NA OBALI !!!

by Helena Š. on Avtošola Sanela
HVALA AVTOŠOLI SANELA! 🙂

Strokovnost, prijaznost, korektnost, potrpežljivost in najboljša sopotnika na poti do izpita. 😀

by Nastja on Avtošola Sanela

Avtošola Sanela - boljše avtošole si ne bi mogla izbrat! Najprej pohvala Saneli za učinkovito predavanje cpp ter seveda vse pohvale najboljšemu inštruktorju Asimu za vse koristne nasvete in potrpežljivost,

Ostanite še naprej tako fajn kot ste bili do sedaj!!

Res super avtošola 🙂

by Anže on Avtošola Sanela

Čisto vsi v avtošoli Sanela so si bili zame pripravljeni vzeti čas in so mi bili zmeraj na voljo. Zahvalil bi se Saneli, Asimu (za "pucanje šip" pred izpitom in nalezljivim smehom, da sem bil bolj sproščen) in mojemu inštruktorju Sakibu, ki je bil zelo potrpežljiv in je natanko vedel kako me pripraviti, da sem izpit opravil.

by kristina on Avtošola Sanela

morem pohvalit avtošolo sanela pri njej prideš res z nasmehom do izpita ! (:

posebna pohvala pa gre seveda najboljšemu inštruktorju Sakibu ! 😀

by Peter on Avtošola Sanela

Najprej bi se rad zahvalil inštruktorju Asimu in Saneli, ki odlično opravljata svoje delo in imata veliko zaslug, da sem opravil vozniški izpit. Oba sta zelo prijazna, potrpežljiva, zgovorna...,kar naredi vožnjo še bolj zanimivo in sproščujočo. Dandanes je veliko avtošol in vsaka nudi veliko ugodnosti in zato je odločitev še toliko težja, zato toplo priporočam avtošolo Sanelo, ki vas z nasmehom pripelje do izpita 🙂 Ostanite takšni kot ste, saj ste najboljši.

by Jan on Avtošola Sanela
zakon

Avtošolo Sanela sem izbral po priporočilu sošolk in sošolcev, saj so vsi zadovoljno opravili izpit. Tudi jaz sem z nasmehom pridobil vozniško dovoljenje in vam Avtošolo Sanela toplo priporočam.

by Maja on Avtošola Sanela

Za opravljanje izpita pri Avtošoli Sanela sem se odločila iz več razlogov. Prvi je bil po priporočilu sošolk (ne veste kaj sem vse slišala za ostale avtošole), drugi je bil ker je edina avtošola ki ima spletno stran!!! in tretje pa ker je Asim zakon. Je miren inštruktor, ki te uči na podlagi tvojih napak. In verjemte, ta način učenja je zelo poučen 🙂

Seveda bi pohvalila bi tudi Sanelo, ki nas je dobro pripravla na zahteven tečaj cpp in na vsa zastavljena uprašanja lepo odgovorila.

Za vse voznike začetnike priporočam Avtošolo Sanelo, ker ne bojo razočarani.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Meni
Share on FacebookShare on GooglePlus