Smo prijazen in ambiciozen kolektiv, ki ponuja bodočim voznikom kakovostno usposabljanje za vozniški izpit. Smo zasebna avtošola, ustanovljena oktobra 2009.

Naša odlika so ekipa izkušenih in prijaznih učiteljev vožnje z dolgoletnimi izkušnjami pri poučevanju, ki vas bodo varno pripeljale do vozniškega izpita. S strokovnimi in izkušenimi sodelavci poskušamo k vsem našim strankam pristopiti na individualen način, tako da lahko čim bolje zadovoljimo njihove potrebe in želje v dejavnosti vozniških šol.

Smo avtošola, ki zagotavljala ustrezna strokovna znanja s področja prometa in varne vožnje. Na poti Vas spremljajo naši učitelji in učiteljica vožnje, ki radi opravljajo svoj poklic. Naš cilj bo dosežen, če bodo naši kandidati znanje in izkušnje pridobljene v času druženja z nami uporabljali tudi po končanem urjenju. Pravo učenje se namreč začne šele, ko kandidat pridobi vozniško dovoljenje.

Želimo si, da bo čas, ki ga boste preživeli z nami poučen in prijeten, predvsem pa Vam želimo veliko veselja in uspehov pri premagovanju ovir na poti do vozniškega dovoljenja.

ZAPOSLENI

Avtošolo Sanela sestavlja ekipa odličnih strokovnjakov, izvrstnih v poznavanju cestno prometnih predpisov ter polnih praktičnih izkušenj, ki svoja znanja nesebično prenašajo na naše kandidate.

Trenutno imamo zaposlene vodjo avtošole -direktor, vodjo administrativnih del in tri učitelje vožnje. Resda nismo največji, a se za vsakega kandidata maksimalno potrudimo. Pri praktični vožnji sledimo cilju, da iz kandidatov ustvarimo dobre in odgovorne voznike. Zato v naši avtošoli poučujejo samo najboljši učitelji vožnje, ki jih veseli delo z mladimi. Tako kot za kandidata, je tudi za nas pomembno, da se med celotnim usposabljanjem za voznika, kandidat pri nas dobro počuti.

Zaposleni pokrivajo celotno starostno strukturo pri obeh spolih, tako da si kandidat lahko izbere učitelja vožnje v skladu z lastnimi preferencami.

Sodelavci avtošole Sanela se nenehno izobražujejo in izpopolnjujejo svoja znanja. Le tako lahko sledijo hitrim spremembam na področju zakonodaje ter njihovim praktičnim uveljavitvam v dinamičnem okolju, kot je promet. Prav tako sledijo tudi tehničnemu napredku motornih vozil in spremembam pri tehniki vožnje. Znanja in izkušnje učitelji pogosto izmenjujejo tudi med seboj, kar gradi trdno jedro znotraj kolektiva naše avtošole.

Pripombe in pohvale kandidatov jemljemo resno, saj nam pomagajo pri nenehnem izboljševanju kakovosti, dvigovanju ravni učenja in prilagajanju potrebam kandidatov. Učitelji vožnje in učitelji predpisov v avtošoli se odlikujejo po prijaznosti, dostopnosti, predvsem pa po strokovni usposobljenosti. V taki pripravljenosti želijo poskrbeti, da bo vaša pot do vozniškega znanja čimbolj prijetna.

Kdor ima znanje in voljo do učenja, je pri nas vedno dobrodošel. Sodelavce izbiramo in zaposlujemo.

POUČUJEMO ZA ŽIVLJENJE, NE LE ZA VOZNIŠKI IZPIT.

Meni
Share on FacebookShare on GooglePlus